top of page

Berättelsen börjar...

Jag ser en massa figurer som har börjat sväva upp i en sorts stråle av ljus, som det brukar vara i sci-fi och aliens. Det ser ut som att det har blivit domedagen och jag kan se en stad i ruiner i bakgrunden. Det är ett hus som har kollapsat som figurerna hade gömt sig inuti men aliens hade hittat överlevarna nu och dem håller på att bli uppdragna till deras rymdskepp nu. Jag gissar på att vi människor inte kunde fixa vår planet så aliens såg det som enda alternativ att utrota människorna och ta vår planet eller att då vi nu var svaga så kunde dem lätt övervinna jorden. Ja ser en massa förstörda bilar och allt är övergivet. Stenar och en massa andra grejer blir upptagna i strålen också och man kan nästan se paniken/skräcken på figurerna medans dem blir upptagna i strålen.


Jag kan se vad som liknar ett gevär närmast vinkeln vi får se allt ifrån längst ner, det har ett bipod och står väldigt prydligt uppsatt på marken. Jag gissar att det här kanske är New York eller någon av de större amerikanska städerna eftersom jag kan se en massa skyskrapor i bakgrunden som håller på att täckas av dimma. Dem var väldigt oförberedda när dem blev upptagna eftersom man kan se på dem olika människorna att dem inte var redo från deras positioner och att alla deras saker ligger kvar på marken runt dem, som geväret, och dem ligger i olika ställningar, som om det ba blev helt plötsligt från ingenstans. Det ser ut som att dessa figurer har överlevt ett tag för det ser ut som att det har börjat växa igen med gräs och vinrankor längs väggarna på hus och nedanför och det är totalt mörkt i staden. Jag kan se en polisbil i höger mitten, den stannade bara mitt på vägen och det fanns ingen trafik så jag gissar att det här kanske var en polis officerare som skulle ut och hjälpa folk innan de insåg hur stort det faktiskt var det som hände mänskligheten och föraren dog nog eftersom den bara har stannat mitt i ingenstans.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Jag ser en stad i ruiner. Ett flertal människor svävar i luften och bilarna likaså. Vägarna är helt i kras och jag kan se flera höghus stupandes nedåt i bakgrunden. Det är helt kaos och jag befinner m

När jag ser den här bilden så tänker jag att det är Atlantis eftersom att allt är under vatten. Man kan se raserade hus, människor som drunknat och flyter omkring där nere och en stor ljusstråle från

Bilden kan vara tagen precis när en bomb sprängs. Människorna och bilarna ser ut att “sväva” precis som om de trycks bort av en stark tryckvåg. Staden är i splitter, husen är i ras och det flyger sten

bottom of page