top of page

Berättelsen börjar...

Bilden kan vara tagen precis när en bomb sprängs. Människorna och bilarna ser ut att “sväva” precis som om de trycks bort av en stark tryckvåg. Staden är i splitter, husen är i ras och det flyger stenar och grus överallt. Färgerna är kalla med olika nyanser av blått,grått och tillomed svaga nyanser av brunt. Jag kan tänka mig att människorna på bilden är väldigt rädda då de “flyger” fler meter ovanför den förstörda marken. Tänk själv om man skulle befinna sig ovanför en mark där det ligger stora spetsiga stenar och man vet att man senare kommer att behöva landa just där. Vilken panik man skulle få.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Berättelsen börjar...

Jag ser en stad i ruiner. Ett flertal människor svävar i luften och bilarna likaså. Vägarna är helt i kras och jag kan se flera höghus stupandes nedåt i bakgrunden. Det är helt kaos och jag befinner m

Berättelsen börjar...

Jag ser en massa figurer som har börjat sväva upp i en sorts stråle av ljus, som det brukar vara i sci-fi och aliens. Det ser ut som att det har blivit domedagen och jag kan se en stad i ruiner i bakg

Berättelsen börjar...

När jag ser den här bilden så tänker jag att det är Atlantis eftersom att allt är under vatten. Man kan se raserade hus, människor som drunknat och flyter omkring där nere och en stor ljusstråle från

Comentarios


bottom of page